A gólyalábasok köztünk járnak

Gólyalábasok rendezvényre

Hatalmas maga az élmény ez a szórakoztató elem körül. Pont akkora, mint a gólyalábasok maguk. A legjobb pedig az, hogy a gólyalábasok a rendezvény bármely pontjára kihelyezhetőek, nem foglalják a hangtechnikát és semmilyen technikai igényük nincs.

Gólyaláb tűzzsonglőr

Gólyalábasok

Gólyalábas
Gólyalábasok

Már csak az a kérdés, hogy a gólyalábasok milyen ruházatban jelenjenek meg a rendezvényén. Kérjen ötletét tőlünk, vagy mondja meg Ön, hogy mit kíván. Amennyiben nincs még olyan stílusú öltözék a repertoárunkban, beszerezzük azt igénye alapján.

gólyalábas rendelés

Szeretne a gólyalábasokból rendezvényére?

Vegye fel velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindössze 20 másodpercet vesz el idejében az ajánlat kérő levél elküldése. Írjon nekünk!

A gólyalábasok részletei

A gólyalábasok tartalma

Az a leglátványosabb, ha csoportban vonulnak a gólyalábasok. Éppen ezért ajánlott belőle többet is kérni.

A gólyaláb használó előadó művészek is elfáradnak egyszer. Emiatt 20 percenként szükségük van egy kis „leereszkedésre”. Emiatt a músor számot ilyen blokkokban kérheti, maximum egy napon belül 8 órára (megszakításokkal együtt).

A gólyalábasok szolgáltatása nem egy színpadi (azaz koreografált) show műsor. Ők csak látvány elemei a rendezvényének. 
Így tehát színpad- és hangtechnikára sincsen szükségük a szolgáltatás alatt.

Ahogy a tűzzsonglőr műsorban használt gyújtófolyadék is hordoz magában némi baleset veszélyt, így a gólyalábasok számára is fontos, hogy nehogy valakinek neki menjenek. Ezt úgy kerüljük el, hogy előadó művészeink hétköznapi szakmájukban is ilyen lábakon állnak (festők).

Öltözékünk évről évre illetve évszakról évszakra módosítjuk, hogy a minket visszahívó rendezvények számára ne legyen az unalmas.

Viszont konkrét kéréssel mihamarabb forduljon hozzánk, hogy mi annak megfelelően tudjuk ruházatot készíttetni az Ön rendezvényére.

Gólyalábasok szolgáltatás árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a gólyalábasműsorok árlistára egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a tűzzsonglőr csoportot.

Árajánlat generálása

Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Testfestés a tűzzsonglőrök műsorában

  • Öltözékhez illő stílusban
  • Bármilyen logó vagy motívum megoldható
  • Igény szerinti színkombináció
  • Arc és testfestés külön kérhető
Hestia tűztánc logó tűzzsonglőr csoport