Tűzzsonglőrök gerilla marketingje cégeknek

Gerilla Marketing Tűzzsonglőrökkel

Az egyetlen tűzzsonglőr szolgáltatás, mely nem rendezvényre, eseményre lett kitalálva. A Gerilla Marketing Tűzzsonglőrökkel egy-egy cégek reklám kampányaikhoz, szórólap osztáshoz, márka ismertté tételéhez használhatják fel. a lényeg ebben az esetben is a kreatív reklám, a figyelemfelkeltő azaz megkülönböztető márkakiemelés. Tegyen cége sikeréért!

tűzzsonglőr műsor rendezvényre

Gerilla Marketing Tűzzsonglőrökkel

tűzzsonglőr produkció rendelés
tűzzsonglőrök rockabilly stílusban

A hétköznapi reklámoktól már túlcsordul a média, a hétköznapok minden marketing hordozója. Viszont mekkora innováció iparágában, ha tűzzsonglőrökkel reklámozik az utcán, rendezvényeken, bárhol. Lehet, hogy még ilyet nem tett ön előtt egy versenytársa sem?

tűzzsonglőr gerilla marketing

Szeretne egy ilyen tűzzsonglőr szolgáltatást?

Vegye fel velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindössze 20 másodpercet vesz el idejében az ajánlat kérő levél elküldése. Írjon nekünk!

A Gerilla Marketing Tűzzsonglőrökkel részletei​

Lényege, hogy a tűzzsonglőrök, egy előzetesen engedélyezett helyszínen olyan tömeget tudnak kovácsolni percek alatt, mely figyelem a túlzsúfolt reklám szakmában ritkán szegeződik egy-egy márkára/termékre. Igény szerint a reklám tevékenységet 1-3 fő (színházi) színész is kíséri, akik az át adni kívánt hangulatot erősítik, a figyelem felkeltést segítik egy előre leegyeztetett forgatókönyv szerint. A tűzzsonglőrök a termékhez megfelelő ruházatban jelennek meg, a témához illő testfestéssel is rendelkeznek karjukon, szükség esetén arcukon. A promoterek, hostess munkatársak pedig könnyű szerrel, rengeteg emberhez tudják eljuttatni így reklám hordozójukat.

A Gerilla Marketing Tűzzsonglőrökkel alapvető tartalma​

Tűzzsonglőr műsoraink alapvetően 2 fő előadó művésszel kínáljuk.

 

Amennyiben a megrendelőnek igénye, el tudunk térni ettől a létszámtól.

Tűzzsonglőr műsoraink standard módon 10-20-60-120 perc hosszúak. Ettől természetesen el lehet térni a megrendelő igényeihez mérten.

A tűzzsonglőr műsorszámokat évről évre tapasztalt tűzzsonglőrök teszik össze az aktuális előadó művészeti trendeknek megfelelően.

A tűzzsonglőr műsorban használt gyújtófolyadék petróleum származék (grillgyújtó). Mely gyulladási veszélyessége jóval a benzin- és alkohol alapú kémiai anyagok alatt található.

Többféle (választható) egyen öltözékkel

 • „Sima” show ruházat
 • Vámpír / horror ruházat
 • Maffiózó (1920-as évek/Jazz)
 • Reneszánsz
 • Magyar népi viselet
 • Téli ruházat (csak fagypont alatti szabadtéri fellépésekhez)
 • Rockabilly
 • +  egyedi igényre szabható tűztáncos ruházatok (+felárral)

Speciális tűzzsonglőr show kiegészítők

Igényelhető kérésre egyedi test- és arcfestés a tűzzsonglőrökön

tűzzsonglőrök testfestéssel a látványosabb produkcióért

A pyrotechnikai kiegészítők lenyűgöző és látványos effektekkel színesítik és emelik a rendezvények hangulatát. Ezek a speciális eszközök új dimenziót adnak a tűzzsonglőr show-khoz, még emlékezetesebbé téve az eseményeket.

tűzzsonglőr pyrotechnikai effekt

A csillámszóró tűzzsonglőr eszközök varázslatos fényjátékot és ragyogást hoznak létre, lenyűgözve a közönséget. Az amúgy is égő tűzzsonglőr eszközök olyan effektet szórnak ki magukból, mintha egyben még óriási csillagszórók is lennének. Ezek az eszközök különleges és látványos elemeket adnak a tűzzsonglőr előadásokhoz, fokozva azok látványosságát.

tűzzsonglőr csillám effekt

Gerilla Marketing Tűzzsonglőrökkel árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a tűzzsonglőr műsorok árlistára egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a tűzzsonglőr csoportot.

Árajánlat generálása

Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Testfestés a tűzzsonglőrök műsorában

 • Öltözékhez illő stílusban
 • Bármilyen logó vagy motívum megoldható
 • Igény szerinti színkombináció
 • Arc és testfestés külön kérhető
Hestia tűztánc logó tűzzsonglőr csoport