A rendezvény látogatóinak luxus üdvözléséhez

Vendégváró tűzzsonglőrök

Miért is került be a szolgáltatások közé a vendégváró tűzzsonglőrök csomag a mi vállalkozásunknál is? Hozzánk hasonló tűzzsonglőr csoportok és persze a mi nagy sajnálatunkra, az év fele a tél. Eltűnnek a kültéri rendezvények. Zárt helyi rendezvényekre pedig nem szívesen engednek be tűzzsonglőröket az okozott füst miatt.

tűztáncos műsor rendelés

Vendégváró tűzzsonglőrök

tűzzsonglőr műsor rendezvényre
tűzzsonglőr csoport produkció

Az érkezés mindig meghatározza az ott tartózkodást. A távozás pedig a végső véleményt alakítja ki. Ne bízza a véletlenre rendezvénye vendégeinek véleményét. Biztosítsa be magát egy fantasztikus vendégeknek a kapunál elhelyezett tűzzsonglőr szolgáltatással.

vendégváró tűztáncosok tűzzsonglőrök

Szeretne egy ilyen tűzzsonglőr műsort?

Vegye el velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindössze 20 másodpercet vesz el idejében az ajánlat kérő levél elküldése. Írjon nekünk!

A vendégváró tűzzsonglőrök részletei

Amennyiben mégsem szeretnének vagy tudnának zárt teres rendezvényre megoldani egy tűzzsonglőr show-t, akkor sokan meglepődnek milyen frappáns ötlet a „vendégváró tüzezés”. Mely a vendégek érkezésekor az épület bejáratánál két oldalt egy-egy személyes kis fáklya díszletünkben tűztáncolunk. Akik ilyen fogadtatásban részesülnek, azok biztosan máshogy élnek meg egy rendezvényt, hisz nem sűrűn megy be senki egy „tüzes kapun” a hétköznapokban.

A vendégváró tűzzsonglőrök esetén is alapvető tulajdonságok

Tűzzsonglőr műsoraink alapvetően 2 fő előadó művésszel kínáljuk.

 

Amennyiben a megrendelőnek igénye, el tudunk térni ettől a létszámtól.

A műsor számor 60 perces blokkokban rendelheti meg. Az előadások között 60 percenként minimum 10 perces szünet (szerződésben meghatározottak szerint) kötelező jelleggel jár a tűzzsonglőr szolgáltatóknak.

A tűzzsonglőr műsorszámokat évről évre tapasztalt tűzzsonglőrök teszik össze az aktuális előadó művészeti trendeknek megfelelően.

A tűzzsonglőr műsorban használt gyújtófolyadék petróleum származék (grillgyújtó). Mely gyulladási veszélyessége jóval a benzin- és alkohol alapú kémiai anyagok alatt található.

Többféle (választható) egyen öltözékkel

 • „Sima” show ruházat
 • Vámpír / horror ruházat
 • Maffiózó (1920-as évek/Jazz)
 • Reneszánsz
 • Magyar népi viselet
 • Téli ruházat (csak fagypont alatti szabadtéri fellépésekhez)
 • Rockabilly
 • +  egyedi igényre szabható tűztáncos ruházatok (+felárral)

Speciális tűzzsonglőr show kiegészítők​

Igényelhető kérésre egyedi test- és arcfestés a tűzzsonglőrökön.

tűzzsonglőrök testfestéssel a látványosabb produkcióért

A csillámszóró tűzzsonglőr eszközök varázslatos fényjátékot és ragyogást hoznak létre, lenyűgözve a közönséget. Az amúgy is égő tűzzsonglőr eszközök olyan effektet szórnak ki magukból, mintha egyben még óriási csillagszórók is lennének. Ezek az eszközök különleges és látványos elemeket adnak a tűzzsonglőr előadásokhoz, fokozva azok látványosságát.

tűzzsonglőr csillám effekt

A pyrotechnikai kiegészítők lenyűgöző és látványos effektekkel színesítik és emelik a rendezvények hangulatát. Ezek a speciális eszközök új dimenziót adnak a tűzzsonglőr show-khoz, még emlékezetesebbé téve az eseményeket.

tűzzsonglőr pyrotechnikai effekt

Vendégváró tűzzsonglőrök árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a tűzzsonglőr műsorok árlistára egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a tűzzsonglőr csoportot.

Árajánlat generálása

Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Testfestés a tűzzsonglőrökön

 • Öltözékhez illő stílusban
 • Bármilyen logó vagy motívum megoldható
 • Igény szerinti színkombináció
 • Arc és testfestés külön kérhető
Hestia tűztánc logó tűzzsonglőr csoport