Forró hangulat a partyban a tűzzsonglőrökkel

Party Show Elem tűzzsonglőrökkel

Ez a Party Show Elem tűzzsonglőrökkel egy olyan szolgáltatás a szórakozóhelyek, zenei fesztiválok számára, mely kielégíti tapasztalataink szerint vágyaikat. Kialakított tűz show-t tartalmazza speciálisan nekik. Leginkább a rendezvény zenéjére történő színpadon, vagy elkülönített területen látvány kiegészítés a koncert / party hangulatának növelése érdekében.

tűzzsonglőr műsor rendezvényre

Party Show Elem tűzzsonglőrökkel

tűztáncos műsor rendelés
Hestia Tűztánc Tűzzsonglőr csoport

A buli, a fesztivál, a party a szórakozásról szól. A közönségtől ezt megfosztani nem szabad. Így hát a zenéé kell,hogy a főszerep legyen. De minden nagy koncertnek megvannak a maga háttértáncosai, látványelemei. A fő fellépő a zene számára is kiérdemelt egy maximálisan elvarázsoló látvány elem kiegészítés, a tűztáncosok. 

Hestia tűztánc party show elem tűzzsonglőrök

Szeretne egy ilyen tűzzsonglőr műsort?

Vegye fel velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindössze 20 másodpercet vesz el idejében az ajánlat kérő levél elküldése. Írjon nekünk!

A Party Show Elem tűzzsonglőrökkel részletei

Party Show Elem tűzzsonglőrökkel esetén is alapvető tulajdonságok

Tűzzsonglőr műsoraink alapvetően 2 fő előadó művésszel kínáljuk.

 

Amennyiben a megrendelőnek igénye, el tudunk térni ettől a létszámtól.

A műsor számot 60 perces blokkokban rendelheti meg. Az előadások között 60 percenként minimum 10 perces szünet (szerződésben meghatározottak szerint) kötelező jelleggel jár a tűzzsonglőr szolgáltatóknak.

A tűzzsonglőr műsorban használt gyújtófolyadék petróleum származék (grillgyújtó). Mely gyulladási veszélyessége jóval a benzin- és alkohol alapú kémiai anyagok alatt található.

Többféle (választható) egyen öltözékkel

 • „Sima” show ruházat
 • Vámpír / horror ruházat
 • Maffiózó (1920-as évek/Jazz)
 • Reneszánsz
 • Magyar népi viselet
 • Téli ruházat (csak fagypont alatti szabadtéri fellépésekhez)
 • Rockabilly
 • +  egyedi igényre szabható tűztáncos ruházatok (+felárral)

Speciális tűzzsonglőr show kiegészítők

Igényelhető kérésre egyedi test- és arcfestés a tűzzsonglőrökön

A pyrotechnikai kiegészítők lenyűgöző és látványos effektekkel színesítik és emelik a rendezvények hangulatát. Ezek a speciális eszközök új dimenziót adnak a tűzzsonglőr show-khoz, még emlékezetesebbé téve az eseményeket.

A csillámszóró tűzzsonglőr eszközök varázslatos fényjátékot és ragyogást hoznak létre, lenyűgözve a közönséget. Az amúgy is égő tűzzsonglőr eszközök olyan effektet szórnak ki magukból, mintha egyben még óriási csillagszórók is lennének. Ezek az eszközök különleges és látványos elemeket adnak a tűzzsonglőr előadásokhoz, fokozva azok látványosságát.

Party Show Elem tűzzsonglőrökkel árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a tűzzsonglőr műsorok árlistára egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a tűzzsonglőr csoportot.

Árajánlat generálása

Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Testfestés a tűzzsonglőr előadásban

 • Öltözékhez illő stílusban
 • Bármilyen logó vagy motívum megoldható
 • Igény szerinti színkombináció
 • Arc és testfestés külön kérhető
Hestia tűztánc logó tűzzsonglőr csoport