A fénnyel előadott led zsonglőr show beltérben is tökéletes

Led zsonglőr

A technológia lehetővé tette számunkra, hogy nem csak a tűzzel vagy a nappali eszközökkel mutathassunk be látványos zsonglőr produkciókat. A LED fény technológiája miatt egy új világ nyílt meg úgy előttünk, mint a közönségünk számára.

led zsonglőrök

A LED vénnyel rendelkező eszközöknek két változata ismeretes manapság. Mi műsoraink során kérésre mind a két fajtát fel tudjuk vonultatni a koreográfia leginkább ezt igénylő pontjain.

Egyik az valamilyen színben, vagy a színek átmenetét produkálja. A másik viszont előre programozható, és így bármilyen szöveget, mintát, logót vagy egyéb grafikai elemet képes megjeleníteni.

LED fény zsonglőr

Szeretne egy ilyen LED zsonglőr műsort?

Vegye fel velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindössze 20 másodpercet vesz el idejében az ajánlat kérő levél elküldése. Írjon nekünk!

A LED zsonglőr produkció részletei

A LED zsonglőr Show alapvető tartalma

Az előadás nem igényel alapvetően több mint 2 előadó művészt a zsonglőrök terén. Ettől viszont megrendelői kérésre el tudunk térni.

A műsorok hozza 10 illetve 12 perces koreográfiával került kialakításra.

Ennél hosszabb műsorszám nem ajánlott a LED technológiát tartalmazó zsonglőr eszközök – jelenleg még – kis számának köszönhetően.

Az előadás zenés koreografált teljes értékű show műsor.

Az öltözék terén nem érdemes olyan részletekbe bonyolódni, mint egy nappali vagy tűzzsonglőr show esetén. Hiszen a leg fény színe és grafikája az érdeked ebben a zsonglőr produkció típusban. Így hát nem jut elég fény az eszközökből a fellépők ruházatára. Inkább a fény erősítésére szolgáló ruházat kerül használatra ebben a műsorban.

Smart POI azaz a programozható eszköz

Az eszköz ára mellett annak előzetes programozása és rendezvény típusához igazított grafikai elemei extra energiát igényelnek tőlünk. Ennek megfelelően ezen eszköz használata a nagyobb műsorok részét képezi. De kisebb produkciók esetén igényléséhez plusz díjat  számolunk fel.

Kérjük, a SMART Poi műsorban való használatához küldje meg számunkra logójukat, kért kiírandó szöveget, vagy a kért mintáhathoz a leírását. Mi ezt előzetesen bele építjük a műsor kroeográfiájába.

LED Zsonglőr Show árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a LED zsonglőr műsorok árlistáira egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a tűzzsonglőr csoportot.

Árajánlat generálása

Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Testfestés a tűzzsonglőrök műsorában

  • Öltözékhez illő stílusban
  • Bármilyen logó vagy motívum megoldható
  • Igény szerinti színkombináció
  • Arc és testfestés külön kérhető
Hestia tűztánc logó tűzzsonglőr csoport