Zsonglőr játszóház minden generáció számára

Zsonglőr workshop

Nem csak előadni vagyunk képesek. Tanítani is tudjuk a zsonglőrködést. Ezt pedig meg tudja rendelni mint zsonglőr workshop szolgáltatás. A rendezvénye bármely érdeklődője számára nyitottá válik a lehetőség, hogy kipróbálhassa magát zsonglőrként. Tanuljon, fejlődjön, szórakozzon, kérdezzen.

zsonglőr workshop

Zsonglőr workshop

zsonglőr oktatás
zsonglőr játszóház

A zsongőrködést nézni is jó, de épp annyira évlezetes csinálni is. Mindenkinek meg van a saját eszköze, amivel jól tud bánni. Ezt meg tudjuk találni a zsonglőr játszóház keretei között. Tovább is megyünk ezen. Megmutatjuk a legalapvetőbb trükköket. A legkönnyebb mozdulatokat. A leglátványosabb zsonglőrködési módot. Ki ne vágyna egy ilyen tanulásra!

zsonglőr workshop

Szeretne egy zsonglőr workshopot rendezvényére?

Vegye fel velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindössze 20 másodpercet vesz el idejében az ajánlat kérő levél elküldése. Írjon nekünk!

A zsonglőr workshop részletei

A zsonglőr játszóház tartalma

A koncepciónk az, hogy több oktatóra van szükség a tömegek oktatására, hiszen nem is érthet minden eszközhöz éppen annyira jól mindenki. így pedig egy-egy előadónk más specialitás mellett képes bemutatni az eszközök használatának titkos világát.

A zsonglőr játszóhát 60 percenként rendelhető meg. Mivel a kitelepülés ideje miatt nem költséghatékony a rendezvény szervezői számára ezen szolgáltatás igénylése.

A zsonglőr workshop eszközei se nem igazi zsonglőr eszközök, és főleg nem valósi tűzzsonglőr műsorban használt bármilyen felszerelés. A zsonglőr játszóház a gyakorló eszközöket használja, melyek a leginkább biztonságos zsonglőr eszközöknek számítanak.

Zsonglőr workshop árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a zsonglőr játszóházak árlistáira egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a tűzzsonglőr csoportot.

Árajánlat generálása

Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Testfestés a tűzzsonglőrök műsorában

  • Öltözékhez illő stílusban
  • Bármilyen logó vagy motívum megoldható
  • Igény szerinti színkombináció
  • Arc és testfestés külön kérhető
Hestia tűztánc logó tűzzsonglőr csoport