Ha nem kell a tűz, csak a zsonglőrök

Zsonglőr szolgáltatások

Van olyan alkalom, amikor jobban jön a gólyalábas, a zsonglőr LED fénnyel, -worksoppal vagy egy show-val, mint a tűzzsonglőrök. Beltérben vagy fényes nappal nagyobb a látványa az alábbi szolgáltatásoknak, mint azoknak, melyek a tűz látványára alapoznak.

A zsonglőrök tűz nélkül

Gólyalábasok és Zsonglőr műsorok

A rendezvények nagy része nem csak a sötétedés utáni közönséget próbálja megragadni és elkápráztatni. Az itt található szolgáltatások a napszak fényesebbik oldalát, vagy a beltéri rendezvényeket szolgálja ki.

Profi zsonglőrök

Amikor szüksége van a minőségre

Gólyalábasok

Hogy ámuljon a közönsége

Hihetetlen show

A magasabb élményekért

10-12 perc

2-3 zsonglőr előadó művésszel

Több fajta LED-es zsonglőr eszközzel

20 perces blokkokban

2-10 fő gólyalábas

Igényelhető hozzá bármilyen egyedi öltözék/jelmez.

15-20 perc

3-4 fő előadó zsonglőr

Teljes értékű, zenés koreográfia.

60-300 perc

Professzionális zsonglőr oktatók (2 fő)

Minden korosztály számára ajánlott, biztonságos eszközök

Zsonglőr szolgáltatások árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a gólyalábas és zsonglőr műsorok árlistára egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a zsonglőr- vagy gólyalábas csoportot.

Árajánlat generálása

Zsonglőr műsorok

Gólyalábasok

Számunkra kiemelten fontos, hogy megrendelőnket gyors és pontos adminisztrációs háttérel támogassuk. Éppen ezért esetünkben főállású back office áll munkanapokon rendelkezésükre. Így nem szükséges napokig várnia egy-egy késő éjszaka érkező, "magán hangulatú" levélre, ha a mi vállalkozásunkat választja. Tapasztalatunk és professzionális hozzáállásunk épp így észlelhető lesz a gólyalábas és zsonglőr előadás bemutatása közben.

zsonglőr előadás
Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Gólyalábas
LED fény zsonglőr

A zsonglőr lét

zsonglőr játszóház
zsonglőr workshop

A filozófiánk egyszerű, mégis folyamatos fejlődés szükséges hozzá. A célunk, hogy minden rendezvényen a kultúra szolgálólánya legyen a gólyalábas és zsonglőr műsorok valamelyiket. Ezzel egy álom szerű világ el hozatala minden nézőnk számára.