A zsonglőrök nappal is látványosak

Nappali zsonglőr show

Nem kötelező minden show műsort tűzzel tele ékelni. Létezik látvány azon kívül is. Így hát mi is műsorkínálatunk részeként ajánljuk a nappali zsonglőr show szolgáltatásunkat.

zsonglőr show

Nappali zsonglőr show

zsonglőr előadás
zsonglőrök előadása

Látványos, varázslatos, de mindezt tűz mentesen. Így még nagyobb lehetőségünk van kibontakoztatni mozdulatainkat és trükkjeinket, hiszen olyan eszközt is képesek vagyunk a nappali zsonglőr show alatt használni, aminek nem létezik tüzes változata.

zsonglőr show

Szeretne egy ilyen nappali zsonglőr showt?

Vegye fel velünk kapcsolatot az elérhetőségeinken. Az árajánlat kérése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Mindössze 20 másodpercet vesz el idejében az ajánlat kérő levél elküldése. Írjon nekünk!

A nappali zsonglőr show részletei

A nappali zsonglőr show alapvető tartalma

A zsonglőr show nem csak 2 fővel mutatható be. Ebben az esetben minél többet vagyunk az előadásban, annál látványosabb. 

Kérjen igény szerint több főt is a műsorba, ha úgy gondolja, hogy közönségének az pluszt jelent.

A koreográfiát és a zenét a zsonglőr show alatt 15 perc hosszúra állítottok össze. Ettől kérés alapján el lehet térni, amennyiben más időhossz illeszkedne jobban rendezvényéhez.

A zsonglőr műsorszámokat évről évre tapasztalt előadó művészekkel teszik össze az aktuális trendeknek megfelelően.

Létezik egy bizonyos előadói ruházatunk ehhez a produkcióhoz is. Minden évben valamelyest változtatásokkal érdekesebbé téve próbáljuk meg felfrissíteni a látványt.

Amennyiben egyedi öltözékre volna szüksége, kérem jelezze azt felénk mihamarabb. Mi pedig megpróbáljuk kihozni az ötletből a maximumot.

Nappali zsonglőr show árajánlatáról

Kérjen egy azonnal legenerált árajánlatot itt

Tudjuk, hogy nem igazán van ideje, hogy órákig avagy napokig várjon a zsonglőr műsorok árlistára egy-egy előadó művész csoporttól. Mi pont ennek függvényében lehetőséget adunk Önnek, hogy az alábbiakban árajánlat generálással azonnal megkapja e-mail fiókjába a rendezvényére szánt árajánlatot.

Nem kell mást tennie, amint megadni 5 fontos adatot a rendezvényével kapcsolatban, ahova szeretné kérni a tűzzsonglőr csoportot.

Árajánlat generálása

Kiemelt referenciáink

Akik már megbíztak bennünk

Az alábbi vállalkozások és közigazgatási szervek már bizalmukat fektették csoportunkba, és nem csalódtak magas minőségű szolgáltatásainkban.

Testfestés a tűzzsonglőrök műsorában

  • Öltözékhez illő stílusban
  • Bármilyen logó vagy motívum megoldható
  • Igény szerinti színkombináció
  • Arc és testfestés külön kérhető
Hestia tűztánc logó tűzzsonglőr csoport